Matletika.bg

За нас

Център „Матлетика“ е създаден през 2018 г. с основна цел да направи ученето по математика, български и английски език достъпно, интересно и забавно за всички възрасти – от малчугани в детската градина до студенти в университети. Подходът ни към обучението е основан на убеждението, че всеки ученик може да се справя отлично с правилната подкрепа и насърчение. Преподаваме математика по начин, който вдъхновява и ангажира, като акцентираме върху развиването на логическо мислене и аналитични умения. Нашата методология включва забавни и интерактивни упражнения, които правят ученето приятно и ефективно. Същевременно, чрез обучението по български и английски език, ние помагаме на учениците да овладеят езиковите умения, които са от ключово значение за тяхното академично и личностно развитие.

Индивидуални програми
+ 70
Доволни родители
0 %
Ученици
+ 0

Нашата мисия е да създаваме среда, в която обучението по математика, български и английски език е не само ефективно, но и вдъхновяващо. Да превърнем ученето в удоволствие, като правим сложните концепции достъпни и интересни за ученици от детска градина до университет. Вярваме, че всяко дете притежава потенциал за успех и се стремим да разкрием този потенциал чрез иновативни и персонализирани подходи.

Ние наблягаме на:

1. Подобряване на математическите умения: Помагаме на учениците да развият силни основи в математиката, като използваме методи, които правят ученето забавно и мотивиращо.


2. Развитие на езиковите компетенции: Помагаме на учениците да усъвършенстват своите знания по български и английски език, като развиваме техните четивни и писмени умения.


3. Подготовка за бъдещето: Подготмяме учениците не само за училищните изпити, но и за реалния живот, като им дадем инструменти за критично мислене, логическо разсъждение и самостоятелно учене.


4. Индивидуален подход: Осигуряваме персонализирана подкрепа и внимание на всеки ученик, като адаптираме нашите методи спрямо неговите нужди и интереси.


5. Подкрепа и мотивация: Изграждаме увереност у учениците, че могат да успеят, дори когато срещат предизвикателства, като ги насърчаваме да видят грешките като част от процеса на учене.

Нашите учители

Мария Мария

Мария Мария

Английски език
Мария Мария

Мария Мария

Английски език

Ние вярваме, че образованието е път към успеха и сме посветени на това да направим всяко стъпало по този път вдъхновяващо и приятно за нашите ученици.